Canavarlar Yaratıklara Karşı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 161 Görüntülenme

Canavarlar Yaratıklara Karşı izle

Oyuncular:

Reese Witherspoon, Rainn Wilson, Stephen Colbert
Kaliforniya'da yaşayan genç kadın Susan Murphy, nikah gününde uzaydan gelen bir meteorun çarpması sonucu boyu aniden uzamaya başlar ve 16 metreye kadar ulaşır. Askeri yetkililer tarafından alınıp gizli bir tesise götürülen Susan, yeni adı Ginormica olarak bilinen bir grup canavarla birlikte hapse atılır. Grubun diğer üyeleri, Dr. Cockroach, The Missing Link, B.O.B. ve dev tırtıl Insectosaurus'tan oluşmaktadır.

Ancak dünyaya inen gizemli bir uzaylı robotun fırtınalar yaratmasıyla birlikte, Canavarlar grubunun hapishane günleri kısa sürer. Çaresiz kalan ABD Başkanı, grup üyelerini görevlendirerek uzaylı robotla mücadele etmelerini ve dünyayı yıkımdan kurtarmalarını ister.

Uzaydan gelen işgalcilerin lideri olan Gallaxhar, tamamen kendi klonlarından oluşan yeni bir dünya yaratmayı hedeflemektedir. General W.R. Monger ise uzaylılara karşı mücadele verenlerin başında yer alır. Monger, eski bir askeri personel olarak canavar koleksiyonunu kullanma fırsatını bulmuştur. Susan'ın nişanlısı Derek Dietl ise kendisi dışında kimseyi düşünmeyen biri olarak tasvir edilir ve televizyon kanallarında kariyer yapmak için çabalamaktadır.

Bu eşsiz macerada, dünyayı kurtarmak için bir araya gelen Canavarlar grubu, uzaylı robotlara karşı amansız bir mücadeleye girişir. hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Monsters vs. Aliens

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?