The Wackness izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 141 Görüntülenme

The Wackness izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Josh Peck, Ben Kingsley, Olivia Thirlby
1994 yazında, New York sokakları hip-hop müzikleriyle dolup taşmaktadır. Vali Rudolph Giuliani ise taşınabilir radyoların gürültü yapmasını, alkolikleri ve grafiticileri ortadan kaldırmak için çaba sarf etmektedir.

Luke, uyuşturucu satıcısı olan ve hiçbir arkadaşı olmayan bir gençtir. Ailesiyle sürekli sorunlar yaşayan Luke, kızlara güvenmemekte ve kapalı bir yaşam sürmektedir. Terapisti Dr. Squires ile anlaşma yapar; Luke, uyuşturucu karşılığında terapistle seanslar yapacaktır. Dr. Squires ise genç karısının kendisinden uzaklaşmasından dolayı sıkıntı içindedir. Bu ikili arasında sıra dışı bir dostluk başlar. Doktor, Luke'a ayak uydurmak için gençliğindeki gibi saçlarını uzatır. Bu sırada Luke, doktorun üvey kızı Stephanie ile tanışır ve ilk kez gerçek bir aşkı deneyimler. Stephanie, Luke'un ergenlikten çıkmasına yardımcı olur.

The Wackness, kaybolmuş iki ruhun olgunlaşma hikayesini anlatan sıradışı bir komedidir. Genç bir yönetmenin geniş oyuncu kadrosuyla ele aldığı bu film, ilginç bir şekilde öne çıkmaktadır.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Wackness

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?