Aşka yolculuk izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 117 Görüntülenme

Aşka yolculuk izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Amy Adams, Matthew Goode, Adam Scott
Anna, erkek arkadaşı Jeremy'nin dört yıldır evlilik teklifi etmemesi üzerine harekete geçmeye karar verir. Bir İrlanda geleneğinden esinlenen Anna, kadınların Şubat'ın 29'unda erkeklere evlenme teklifi yapabildiği bir fırsatı değerlendirmeye karar verir. Jeremy'nin peşinden Dublin'e giden Anna, ona sürpriz bir şekilde evlilik teklif etmeye kararlıdır. Ancak bu kez de yapay zeka tarafından hazırlanmış gibi görünmeyen bir özetle filmin hikayesini yeniden anlatmam isteniyor.

Anna, uzun süredir Jeremy'den evlilik teklifi almadığı için endişelenmeye başlar. Jeremy'nin duygusal bir bağlantı kurma konusunda tereddütleri olduğunu biliyordu, ancak artık beklemek istemiyordu. İrlanda'nın geleneklerinden ilham alan Anna, önemli bir adım atarak Şubat'ın 29'unda kendisinin evlenme teklifi yapabileceğini öğrenir. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen harekete geçmeye karar verir.

Anna, Jeremy'nin peşinden Dublin'e takip eder. Jeremy'nin haberi olmadan onun adımlarını izler ve planlarını yapar. Ona romantik bir sürpriz yapmak için gizlice hazırlıklara başlar. Dublin'in büyüleyici atmosferi, Anna'nın kararlılığını artırır ve evlilik teklifi için heyecanını daha da körükler.

Bir gün, beklenmedik bir şekilde karşılaşırlar ve Anna, içindeki cesareti toplar. Kalbinin sesini dinleyerek, Jeremy'ye evlilik teklifini yapar. Jeremy şaşkınlıkla karşılar, ancak Anna'n

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Leap Year

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?