La cueva izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.7 IMDB Puanı 106 Görüntülenme

La cueva izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Marcos Ortiz, Marta Castellote, Eva García-Vacas
Beş yakın arkadaş, şehir hayatının gürültüsünden uzaklaşmak ve biraz dinlenmek için deniz kenarında bir kamp yapmaya karar verir. Huzurlu bir manzara eşliğinde yüzmenin keyfini çıkarmayı hayal ederler. İlk gece kamp kurdukları yerden denize gitmek için kıyıya giden gençler, beklediklerinden çok daha büyük ve gizemli bir mağara keşfederler.

Meraklarına yenik düşen gençler, Jaco'nun ısrarı üzerine mağarayı keşfetmeye karar verirler. Çünkü deniz orada olduğu sürece bir yere gitmeyecektir. Mağaraya adım attıktan kısa bir süre sonra, beklediklerinin aksine birçok farklı boyutta tünel ile karşılaşırlar. Egzotik yerler keşfetme heyecanıyla bilinmezliğe doğru ilerlemeye devam ederler. Mağaranın girişinden sızan güneş ışınları kaybolmuş, yerini bunaltıcı bir atmosfer almıştır. Ne zaman olduğunu bilmeden yorulmadan yürümeye devam eden gençlerden biri rahatsızlanır ve geri dönmeye karar verirler.

Ancak ilk karşılaştıkları yol ayrımında tereddüt yaşayan gençler, yorgunluk ve stresle birlikte tartışmaya başlarlar. Hızla dönen serüven, labirent gibi tüneller içinde amaçsızca dolaşmaya dönüşür. Su ve yiyecekleri tükenen gençler, el fenerlerinin de bataryalarının bitmesiyle büyük bir panik yaşarlar. Zaman onlardan yana değildir... hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    La cueva

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?