Çatıdaki Çiçekler izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 133 Görüntülenme

Çatıdaki Çiçekler izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Heather Graham, Ellen Burstyn, Kiernan Shipka
"Flowers in the Attic" (Çatıdaki Çiçekler), Virginia Cleo Andrews'un aynı adlı kült eserinden uyarlanan bir film olarak karşımıza çıkıyor. Hikaye, babalarının ani ölümü sonrasında anneleri Corrine tarafından büyükanne-babalarının malikanesine götürülen Dollanganger ailesinin dört çocuğunun dramını anlatıyor. Corrine, miras haklarına yeniden kavuşmak için anne ve babasıyla arasını düzeltmek istemektedir. Ancak bu süreçte çocukları gözlerden uzak tutmak için onları malikanenin çatı katına yerleştirmeye karar verir.

Corrine'in çatıdaki ziyaretleri, Bart ile evlendikten sonra azalmaya başlar ve çocukların hayatı, acımasız büyükanneleri Olivia'nın akıl almaz disiplin yöntemleriyle cehenneme dönüşür. Zamanla ailenin kirli tarihi tekrarlanır ve en büyük iki çocuk Cathy ile Christopher duygusal ve fiziksel olarak yakınlaşmaya başlar. Andrews'un ilk romanı "Flowers in the Attic" (Çatı), yayımlandığı 1979 yılında sadece iki hafta içinde en çok satanlar listesine girmiş ve büyük bir ilgi uyandırmıştır.

Kitap, Dollanganger ve Foxworth ailelerinin dramını beş romanlık bir seri halinde anlatır. İlk kez 1987 yılında beyazperdeye uyarlanan "Flowers in the Attic" filmi, Lifetime kanalında farklı bir kadro ile yeniden çekilerek televizyon filmi olarak izleyicilerle buluşuyor.

Virginia C. Andrews'un büyük ilgi gören romanı "Çatıdaki Çiçekler" adıyla Türkiye'de de yayımlanmıştır. Hikaye,

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Flowers in the Attic

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?