Famous and Fatal izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.9 IMDB Puanı 137 Görüntülenme

Famous and Fatal izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sarah Roemer, Jon Prescott, Hannah Barefoot
Casey Wright, sıradan bir ilkokul öğretmeni olarak günlük yaşantısına devam etmektedir. Ancak Casey'nin sınıfında özel bir öğrenci vardır, adı Jack. Henüz 10 yaşında olan Jack'in babası ülke çapında ünlü bir aktördür.

Casey, içindeki duyguları belli etmemeye çalışsa da ünlü ve yakışıklı Sam'e karşı bir ilgi duymaktadır. Ancak bu aşkın gerçekleşme ihtimali yoktur. Bir gün, Jack'i okuldan almak için gelen kişiye eşlik eden Casey, listeye baktığında karşısında beklediği kadının olmadığını fark eder. Son saniyelerde Jack'i kurtararak onun kaçırılmasını engeller. Bu olayın ardından okula koşan Sam, oğlunu kurtaran Casey'ye teşekkür eder.

Birkaç gün sonra Sam, artık oğlunu okula göndermek istemez ve Casey'e yıl boyunca evde öğretmenlik yapma teklifi sunar. Başta tereddüt eden Casey, sonradan bu teklifi seve seve kabul eder. Ancak Casey'nin bilmediği gerçek, Jack'i kaçıran kişinin Sam'e takıntılı bir hayranı olduğudur. Bu kadın, Casey'in Sam'in evine her gün geldiğini öğrendiğinde artık ona karşı düşmanca tavır sergileyecektir.

Hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Famous and Fatal

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?