Kuzeyliler: Bir Viking Efsanesi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.4 IMDB Puanı 71 Görüntülenme

Kuzeyliler: Bir Viking Efsanesi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Tom Hopper, Ryan Kwanten, Ken Duken
Kral Harald'ın Viking toprakları işgal edilip isyancı olarak adlandırılan bir Viking beyinin oğlu Asbjorn, sürgün Vikinglerle birlikte güneydeki diğer Viking yerleşimlerine ulaşmaya çalışır. Ancak bir fırtınaya yakalanıp tekneleri İskoçya açıklarında batınca durumları zorlaşır.

Karaya çıkan Vikingler, yeni yerleşimlere kabul edilmek için bir bedel ödemek zorundadır, ancak ellerinde hiçbir şeyleri yoktur. Bu sırada düğün hazırlıkları yapılan İskoç Kralı Dunchaid'in kızı Lady Inghean'ın konvoyuyla karşılaşır ve fidye almak için kızı kaçırırlar. Kral, Karpatlar'dan gelen ve kendilerini kurtlar olarak adlandıran paralı askerlerini peşlerine salar. Ancak paralı askerlerin amacı, kızı geri getirmek değil, buldukları yerde öldürmektir.

Fidye umutlarıyla dolu olan sürgün Viking savaşçıları, hiç tanımadıkları bir ülkede kaçak durumuna düşerler. Ancak bir keşiş olan münzevi Hristiyan'dan yardım alırlar. Olaylar, kahramanlık, savaş, inanç, sadakat ve ihanet, nefret ve aşk gibi ikilemlerle dolu bir boyut kazanır.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Northmen: A Viking Saga

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?