Noble izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.8 IMDB Puanı 97 Görüntülenme

Noble izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Deirdre O'Kane, Sarah Greene, Gloria Cramer Curtis
Christina Noble, Vietnam'daki sokak çocuklarına yardım çalışmalarıyla tanınan bir İrlandalı çocuk hakları savunucusudur. Christina'nın çocukluğu oldukça zorlu geçmiştir. Annesi Christina 10 yaşındayken vefat etmiştir ve babası üç kardeşiyle ilgilenemeyeceği için onları yetimhaneye göndermek zorunda kalmıştır. Genç bir kızken tecavüze uğrayan Christina'nın bebeği rahibeler tarafından isteği dışında bir aileye evlatlık verilmiştir. Daha sonra kötü bir evlilik yapmış ve üç çocuğu olmuştur.

Vietnam Savaşı'nın etkileri Christina'yı derinden etkilemiştir ve 1989 yılında Vietnam'a giderek savaşın neden olduğu fakirlik ve çaresizlik içinde yaşayan sokak çocuklarına yardım etmek amacıyla bir vakıf kurma mücadelesi vermiştir. Christina'nın mücadelesi, birçok çocuğun hayatını değiştirmiş ve onlara umut vermiştir.

Bu biyografi, Christina Noble'ın yaşam öyküsünü ve Vietnam'daki yardım çalışmalarını anlatan bir drama filmidir. Christina'nın güçlü iradesi ve sevgi dolu kalbi, izleyicilere ilham vermektedir.

Filmle ilgili daha fazla bilgi için hdfilmcehennemi adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Noble

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?