Hız Tutkusu izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 125 Görüntülenme

Hız Tutkusu izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Aaron Paul, Dominic Cooper, Imogen Poots
Aaron Paul'un canlandırdığı Tobey Marshall, dürüst ve çalışkan bir adamdır. Ailesine ait olan Marshall Motors adlı oto tamircisinde arkadaşlarıyla birlikte çalışmaktadır. Ancak babasının ölümünden sonra büyük borçlar altında kalmıştır. Hafta sonlarında ise tehlikeli yer altı oto yarışlarına katılmaktadır ve bu yarışlarla adrenalin tutkusunu tatmin etmektedir.

Bir gün zorlu, zengin ve güçlü düşmanı Dino Brewster, Tobey'e sadece bir kez alabileceği bir iş teklifiyle gelir. Dünyanın en hızlı Mustang'ini yapma teklifiyle Tobey'i cezbeder. İşini kurtarabileceğini düşünen Tobey, teklifi kabul eder. Mustang'in yapımı ve satışı devam ederken Tobey, rakibi Julia Maddon ile bir yarış hazırlığına başlar. Ancak hazırlıksız bir şekilde Dino'nun ekibiyle yarışa girer ve bu yarış ölümcül bir hal alır. Dino, suçu Tobey'nin üzerine atar ve onu hapse gönderir.

İki yıl sonra Tobey özgürlüğüne kavuşur ve intikam almaya yemin eder. Ülkenin en büyük ve zor yarışlarından biri olan The De Leon yarışlarına katılmak için New York'tan San Francisco'ya gitmek için sadece 48 saati vardır. Tobey, Dino'yu bu yarışta yenmek için kararlıdır. The De Leon yarışlarına seçilen az sayıda yarışçı katılabilir ve kazanan büyük miktarda para kazanır. Tobey, bu yarışta Dino'yu yenmek ve intikamını almak için her şeyi riske atacaktır.

Sonuç olarak, Tobey Marshall'

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Need for Speed

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?