Fünf Freunde 2 izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.5 IMDB Puanı 112 Görüntülenme

Fünf Freunde 2 izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Valeria Eisenbart, Quirin Oettl, Justus Schlingensiepen
Yaz tatilleri nihayet geldi! Ünlü Beşler, George, Julian, Dick, Anne ve köpekleri Timmy, kendi başlarına - ebeveynleri eşliğinde olmadan - ilk bisiklet yolculuklarına çıkıyorlar.
Kamp yaparken çocuklar, Hardy adında tuhaf bir çocukla karşılaşırlar. Bu sinir bozucu çocuktan kurtulmaya çalışırlar, ama sonra Dick kaçırılır! Ünlü Beşler hızla fark eder ki o, bir yanlış anlama kurbanıdır. Hırsızlar, işadamı Kent'in oğlu olan Hardy'ye oldukça düşmanlık beslemektedir. Acaba fidye istiyorlar mı?
Çocukların dedektif içgüdülerinin yardımıyla, Dick'in kaçırıldığı yeri bulmayı başarırlar: "Baykuş Yuvası" adlı bir ortaçağ kalesi. George, Julian, Anne ve Timmy, gerçekten yardımsever biri olduğunu kanıtlayan Hardy'den destek alırlar. "Baykuş Yuvası"nda çocuklar, kötü adamların aslında dünyanın en değerli mücevheri olan efsanevi "Yeşil Göz"ü aradığını keşfederler. Hardy, bunun nihai hedefi hakkında gizli ipuçları taşıdığının farkında olmadan.
Smaragd için çılgın bir kovalamaca başlar ve Ünlü Beşler'i gizemli bir gezici sirki ve "Graffenstein" kayasının maceralı mağaralarına kadar götürür... hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Fünf Freunde 2

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?