Şanslı Biri izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 139 Görüntülenme

Şanslı Biri izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner
Logan adında bir deniz subayı, Irak'ta görev yapmaktadır. Bir gün bir saldırıya uğrayan birliği sağ kurtulurken, bir kızın fotoğrafını bulur. Fotoğraftaki kızın güzelliğine hayran kalan Logan, saldırıdan kurtulmasının fotoğrafa bağlı olduğunu düşünür. Ancak fotoğrafın sahibini bulamaz ve onun öldüğünü düşünür.

Amerika'ya döndüğünde, Irak'ta yaşadıklarını unutmakta zorlanan Logan, fotoğrafı incelerken fotoğrafta Louisiana'ya ait bir işaret fark eder. Bu işaret, kızın orada olduğunu göstermektedir. Logan, oraya gider ve kızı, Beth'i bulur.

Beth'in ailesiyle birlikte köpek evi işlettiğini öğrenen Logan, Beth'e neler olduğunu anlatmaya çalışır ancak doğru kelimeleri bulamaz. Beth de Logan'ın iş ilanına başvurmak için geldiğini düşünür. Logan, bu durumu kabul eder ve iş başvurusu yapıyormuş gibi davranır. Ancak Beth, tedirgin olur. Büyük annesi ise Logan'a bir şans verme kararı alır.

Logan, Beth'in oğluyla iyi anlaşır. Kısa bir süre sonra, fotoğrafın sahibinin Beth'in ağabeyi olduğunu anlar. Ağabeyinin ölümü Beth'i derinden etkilemiştir. İkili arasında yakınlaşma başlar ve bu durum Beth'in büyük annesini mutlu eder. Ancak Beth'in eski kocası olan şerif, sürekli olarak çocuklarını Beth'ten almakla tehdit etmektedir.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Lucky One

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?