İkili Oyun izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 142 Görüntülenme

İkili Oyun izle

Yönetmen:

Oyuncular:

George Clooney, Renée Zellweger, John Krasinski
1925 yılında Amerikan profesyonel futbol liginin yeni kurulmaya başladığı bir dönemde geçen film, Kuzey ve Güney Carolina'da gerçek mekanlarda çekiliyor. George Clooney, Dodge Connoly adlı yakışıklı ve cesur futbol kahramanını canlandırıyor. Dodge, takımını barlardan büyük stadyumlara taşımak için kararlıdır. Takımın sponsorunu kaybetmesiyle birlikte futbol liginin çöküşünün eşiğine geldiğini fark eden Dodge, ünlü bir kolej futbol yıldızını takıma katılmaya ikna etmeyi başarır. Bu adımla beraber futbol sporunun tekrar ülke gündemine taşınacağına umut bağlar.

Takıma yeni katılan Carter Rutherford (John Krasinki), Amerika'nın harika çocuklarındandır. Aynı zamanda 1. Dünya Savaşı'nda Alman askerlerini tek başına geri çekilmeye zorlayan bir savaş kahramanı olarak ün yapmıştır. Carter, futbol alanındaki olağanüstü hızıyla da dikkat çeken yakışıklı bir sporcu olarak bilinir.

Ancak takıma katılan yeni şampiyon Carter, çabuk ateşlenen bir kişilik yapısına sahip olan gazeteci Lexie Littleton (Renee Zellweger) tarafından sorgulanır. Lexie, Carter'ın savaş kahramanlığı hikayesinde bazı boşluklar olduğunu düşünmektedir ve bu boşlukları doldurmak ve Carter'ın sırrını öğrenmek için kararlıdır. Aynı zamanda iki takım arkadaşı da saha dışında ciddi bir rekabete girmiştir.

Dodge, yeni kurulan profesyonel futbol liginin sevdiği özg

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Leatherheads

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?