Uygunsuz gerçek izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 83 Görüntülenme

Uygunsuz gerçek izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Al Gore, Billy West, George Bush
Başımızı derde sokan kötü gelişmelerin kaynağında bilmediğimiz şeyler değil, başımıza asla gelmeyeceğinden emin olduklarımız vardır. İnsanoğlu, iklim sisteminin çökmesine yol açacak büyük felaketin yaklaşmakta olduğu gerçeğiyle karşı karşıya. Bilim adamlarının tahminlerine göre, dünyamızın sadece 10 yılı kalmış durumda. Kendi ellerimizle yarattığımız küresel ısınma, ekstrem hava koşulları, seller, kuraklıklar, salgın hastalıklar ve öldürücü hava dalgaları gibi felaketlerin zincirleme olarak yaşanmasına neden olacak. Bu ciddi felaket senaryolarını önlemek için derhal harekete geçmemiz gerekiyor.

Davis Guggenheim'ın Sundance Film Festivali'nde büyük ilgi gören filmi "An Inconvenient Truth", küresel ısınma problemini ele alıyor. Filmin odak noktasında, ABD eski Başkan Yardımcısı Al Gore'un yaşamı yer alıyor. Gore, politika dünyasından elini çekerek dünyamızı felaketten kurtarmak için mücadele etmeye karar verir. Filmde, "gezginci küresel uyarı show"u adı verilen multimedya gösterisiyle küresel ısınma konusunu gündemde tutma çabası da gözler önüne seriliyor.

Gore, çarpıcı gerçekleri esprili bir üslupla anlatarak insanları harekete geçmeye çağırıyor. 2005 yılında yaşanan Katrina kasırgasının ardından, çevre felaketlerinin artık dayanılmaz bir noktaya geldiği açıkça görülüyor. Gore, gerçek veriler ve geleceğe yönelik öngörülerle dest

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    An Inconvenient Truth

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?