Tatil izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 166 Görüntülenme

Tatil izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law
Amanda Woods (Cameron Diaz), bir reklamcılık firmasının sahibi ve film fragmanları üreten biridir. Güney Kaliforniya'da yaşayan Amanda, Londra'da popüler bir gazetenin evlendirme köşesine yazılar yazan Iris Simpkins (Kate Winslet) ile aynı duygusal durumda olduğunu fark eder. Iris, İngiltere'nin kırsal kesiminde şirin bir kır evinde yaşamaktadır.

Noel'den önce, her ikisi de ilişkilerini bir süreliğine sonlandırmaya karar verirler. İkisi de nostaljik Noel şarkıları söylemek istemezler. Amanda, şehirden uzaklaşmak için bir internet sitesinde ev değişimi yapma fikrini bulur ve sorunlarına çözüm olarak Iris'in İngiltere'deki kır evine taşınır. Bu karşılıklı anlaşma üzerine, Amanda ve Iris birbirlerinin evlerine iki haftalığına taşınmak için yazışmaya başlarlar.

Iris, ılık bir kış gününde Los Angeles'a inip Amanda'nın Brentwood semtindeki evine yerleşir. Kısa sürede, Hollywood'un Altın Çağı'nın ünlü senaryo yazarı Arthur ve Amanda'nın eski erkek arkadaşı ile çalışan film müziği bestecisi Miles ile arkadaş olur. Diğer yandan, Amanda da karlarla kaplı kır evine yerleşir ve uzun zamandır özlediği yalnızlık hissine kavuşur. Ancak Iris'in yakışıklı erkek kardeşi Graham'ın ortaya çıkmasıyla her şey değişir. Beklenmedik olaylar zinciriyle, bu iki kadın yolculukların bagajları geride bırakıldığında başladığını keşfederler.

Hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Holiday

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?