Son Fantezi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 158 Görüntülenme

Son Fantezi izle

Oyuncular:

Alec Baldwin, Steve Buscemi, Ming-Na Wen
Final Fantasy serisi 90'lı yıllarda video oyun konsollarında büyük bir üne sahip oldu ve şimdi beyazperdeye animasyon filmi olarak geliyor. 2065 yılında, dünyaya çarpan bir meteor sonucunda, insanlığın kurduğu uygarlık hayaletimsi uzaylı varlıkların tehdidi altında ezilmeye başlar. İnsanlar, korunak işlevi gören şehirlerde bir araya gelerek bu tehditten korunmaya çalışmaktadır. Ancak yeni bir savaşma yöntemi bulamazlarsa yenilgiyi kabul etmek zorunda kalacaklardır.

Bilim konusunda uzman olan Aki Ross, uzaylılar tarafından yaralanarak ölümcül bir enfeksiyon kapar. Aki Ross, ayaktakımı sayılabilecek bir grup askerin yardımıyla dünyayı işgal eden uzaylı hayaletlere karşı savaşın komutanlığını üstlenir.

Donald Sutherland, James Woods ve Alec Baldwin'in seslendirdiği film, özel efektlerde olduğu kadar oyunculukta da bilgisayar teknolojisinden yararlanarak etkileyici bir deneyim sunuyor. Karşımızda etten kemikten insanlar yerine bilgisayar tasarımı suretler bulunuyor. Hem hareketli sahnelerde hem de duygusal mimiklerde gerçek oyuncuları aratmayan bir performans sergiliyorlar.

Hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Final Fantasy: The Spirits Within

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?