Charlie’nin melekleri izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.6 IMDB Puanı 145 Görüntülenme

Charlie’nin melekleri izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu
Charlie'nin Melekleri, ünlü müzik klipleri yönetmeni McG tarafından yönetilen bir film. Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) ve Alex (Lucy Liu) adlı üç güzel ve akıllı kadın, patronları Charlie için çalışıyorlar. Onlar, görmedikleri ancak sesini içittikleri Charlie'nin emirlerini yerine getirirler.

Hikaye, zengin olma hayalleri kuran Eric Knox'un kaçırılmasıyla başlar. Knox, kendi şirketi Know Technologies'deki ofisinden kaçırılmıştır ve şirket büyük bir milyar dolar kaybetme riskiyle karşı karşıyadır. Bu durumda, tabii ki Melekler göreve çağrılır.

Melekler, Knox'u bulmaya çalışırken sadece onun değil, Knox'un iletişimle ilgili son icadının da çalındığını fark ederler. Görevlerini yerine getirmek ve Knox'u kurtarmak için ellerinden geleni yaparlar.

Charlie'nin Melekleri, heyecan dolu maceraları ve akıllıca çözümleriyle izleyicileri büyüler. Film, McG'nin yönetmenlik becerisiyle nefes kesen sahnelerle dolu. Natalie, Dylan ve Alex'in cesaretleri ve yetenekleri sayesinde, olaylar çözülür ve gerçekler ortaya çıkar.

Sonuç olarak, Charlie'nin Melekleri, heyecan verici bir aksiyon ve casusluk filmidir. İzleyicileri sürükleyici bir hikaye ve şaşırtıcı bir son beklemektedir.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Charlie's Angels

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?